TC WOW

Een bikini is erg populair als badkleding, er is genoeg keus in pasvorm, materiaal en kleur. Vaak is er de optie om te mixen en matchen, erg handig als je graag een broekje in een grotere maat wilt dan je topje, of andersom natuurlijk! Ook heb je dan meer keus: wil je een triangel top, beugel top, push-up top, halter top of bandeau top?

En draag je daarbij liever een hotpants, broekje met strikjes of een string bikini? Er zijn dus mega veel varianten van de bikini, voor iedere vrouw is er wat wils. Ga voor een beugelbikini als je grote borsten hebt en juist voor de push-up of triangel bikini als je borsten wat kleiner zijn.

Als je graag bruin wordt zonder vervelende witte strepen, kun je het beste een bandeau bikini kiezen waarvan de bandjes vaak te verwijderen zijn. Bikini’s zijn ideaal als je graag zont en het niet erg vindt om wat meer huid te laten zien.

Waarom je voor TC WOW kiest

TC World of Women is voor vrouwen door vrouwen. Bij het maken van de collecties staan de kenmerken van een vrouw centraal, als: zelfvertrouwen, gevoel voor stijl en vrouwelijkheid. De perfecte pasvorm voor elk vrouwelijk figuur.

Door de verschillende modellen kan er eindeloos worden gecombineerd. De collecties zijn geïnspireerd door de trends van het seizoen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten en innovaties voor een perfect zittende pasvorm voor bikini’s, tankini’s en strand accessoires. Bezoek snel TC WOW.