Windows 10 kopen? Onmisbare tips voor de perfecte aankoop

Je werkt nog met een oude versie van Windows. Waarschijnlijk gaat het Windows 8 of misschien nog wel Windows 7. Daarom ben je nu op zoek naar een versie van Windows 10. Wij hebben een ruim assortiment waarmee je onbeperkt kunt genieten van alle gemakken die Windows 10 jou biedt. Hebben we je overtuigd om Windows 10 te kopen? Lees snel verder. We geven je een aantal onmisbare tips voor de perfecte aankoop. 

De verschillen op een rijtje

Bij ons kun je kiezen uit verschillende versies. Wij bieden jou meerdere opties aan: Windows 10 Home OEM, Windows 10 Professional OEM, Windows 10 Home en Windows 10 Professional. Er zit dus zeker iets voor jou bij. Wil je meer weten over de mogelijkheden om de meest passende keuze te maken? Geen probleem. Wij zetten de verschillen voor je op een rijtje. Het is in ieder geval goed om te weten dat alle Microsoft Windows 10versies die wij aanbieden, officiële Microsoft licenties zijn. 

Windows 10 Home OEM

Op onze website ben je aan het juiste adres voor de online aanschaf van een passend product. Ben je een ‘gewone’ gebruiker van Windows? En wil je een volledig nieuwe installatie op je computer of laptop? In dat geval is Windows 10 Home OEM jouw ideale systeem. Hiermee ben je gegarandeerd van een compleet nieuwe installatie op jouw apparaat. Windows 10 Home OEM is uitermate geschikt voor thuisgebruik. Je kunt er snel mee opstarten en er zijn veel mogelijkheden voor het bewerken en verbeteren van foto’s.

Windows 10 Professional OEM

Ben je een professional? En ben je op zoek naar een compleet nieuwe installatie van Windows 10? Dan is Windows 10 Professional OEM voor jou gemaakt. Met dit systeem upgradet je een oude versie van Windows op je laptop of computer. Windows 10 Pro heeft veel extra’s ten opzichte van Windows 10 Home. Met Microsoft Update for Business kun je bijvoorbeeld alle apparaten van een netwerk in één keer updaten via een cloud. Ook inloggen op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Windows 10 Home

Je bent een ‘normale’ gebruiker die zijn oude versie van Windows (Windows 7 of Windows 8) wil upgraden. Zoek niet verder: Windows 10 Home   is voor jou een zeer geschikt product waar je veel plezier mee zult hebben. Windows 10 Home is de retail versie uit ons assortiment. Je hoeft Windows 7 of Windows 8 niet verwijderd te hebben om deze versie de installeren. De installatie gaat vlot en het systeem is gebruiksvriendelijk. Windows 10 Home is een standaard versie.

Windows 10 Professional

Met Windows 10 Professional kunnen professionals een bestaande versie van Windows updaten. Hiermee kun je overstappen van Windows 7 of 8 naar Windows 10. Met Windows 10 Pro haal je absoluut een product in huis met aantrekkelijke extra’s ten opzichte van Windows 10 Home. Zo kun je gebruikmaken van een BitLocker voor het versleutelen van gegevens. Met de RemoteDesktop is het mogelijk om in te loggen op afstand. En met Assigned Access kun je andere gebruikers van je computer laten werken met één applicatie.